Met veel plezier geef ik celloles aan jong en oud, van 4 tot 94, ongeacht welk niveau. Werken met leerlingen en de liefde voor de cello te delen en doorgeven is mijn passie! De klank, de techniek, de motoriek, het samenspelen, er is altijd iets te ontdekken en te ontwikkelen!

Wekelijks een half uur privéles geeft het beste resultaat. Daar waar nodig, door studie of werk, kan hiervan afgeweken worden en gaan we samen op zoek naar welke vorm en aantal lessen het beste bij jou past.

 

De lesdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. De lessen worden gegeven op verschillende locaties in Zwolle (Noord, Stadshagen) en Hardenberg (Baalderveld op maandag).

Twee keer per seizoen is er een voorspeelmoment al dan niet in samenwerking met collega muziekdocenten.

Voor kinderen en jongeren worden er projectmatig samenspellessen gegeven. Zij kunnen ook meespelen in een van de verschillende jeugdorkesten die Zwolle rijk is.

Ook is het mogelijk een examen af te leggen.

Voor volwassenen is er de mogelijkheid deel te nemen aan HET Zwols Cello-ensemble dat twee keer per maand op donderdagavond repeteert en aan een jaarlijkse uitvoering meewerkt. (Op dit moment is het ensemble voltallig en is er geen plek voor nieuwe deelnemers)